Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Κλιμάκια του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Εύβοιας

                                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Ενημερωτικά  κλιμάκια του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Εύβοιας,  επισκέπτονται τις Δημόσιες Υπηρεσίες του νομού μας και ενημερώνουν τους Δημοσίους Υπαλλήλους για τις τρέχουσες εξελίξεις και τα μεγάλα ζητήματα που αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην απεργιακή κινητοποίηση ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ της 12ης Νοεμβρίου 2015.   
       Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται  στα κυρίαρχα ζητήματα του ασφαλιστικού – συνταξιοδοτικού και του μισθολογίου , καθώς επίσης και της συμμετοχής στη σημαντική απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου .
      Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζομένους να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους, το συλλαλητήριο της Πέμπτης 12 /11/15 στην Αθήνα και τους ενημερώνει ότι θα υπάρχουν λεωφορεία που θα ξεκινήσουν το πρωί της Πέμπτης στις 9.30πμ από το Βούρκο. 
Επίσης ενημερώνει για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται από το Νομαρχιακό Τμήμα και το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας  στη Χαλκίδα, την Τρίτη 10/11/15 και ώρα 6.30 στην Αβάντων (πίσω από το Ιερό του Αγίου Νικολάου) .
 Τα  κλιμάκια ήδη επισκέφθηκαν τους εργαζομένους του Δήμου  Χαλκιδέων, των 3ο ,5ο και 6ο Γυμνασίων, του 4ο  Λυκείου, του Δημαρχείου Ψαχνών   και του Δημαρχείου Ερέτριας.  
Τις επόμενες μέρες τα ενημερωτικά κλιμάκια θα επισκεφτούν το Νοσοκομείο Χαλκίδας, το Θεραπευτήριο Χρόνιων Νοσημάτων  και το ΙΚΑ Χαλκίδας.       
        
                                                Για το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

                    Η Πρόεδρος                                                        Η Γραμματέας

                     Γιαμά Μαρία                                                         Νίκα Χαρά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Περιφερειακή Σύσκεψη στo Αγρίνιο – 22 Ιανουαρίου 2024

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Για την ακρίβεια και την αναγκαιότητα πραγματικών αυξήσεων στους μισθούς κι όχι «αυξήσεων» κοροϊδία   Προ...