Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Κινητοποιήσεις του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Εύβοιας.

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Εύβοιας                                        ΠΡΟΣ: Γενικό Συμβούλιο ΑΔΕΔΥ 
Φριζή 1                                                              Κοιν.: Πρωτοβάθμια Σωματεία Ν. Ευβοίας
34100 ΧΑΛΚΙΔΑ    
Τηλ. 6944716634, 6936192429                                                                  Χαλκίδα 9/1/2018

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, 

Η εκτελεστική γραμματεία του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Εύβοιας στη συνεδρίαση της την Τρίτη 9/1/201, αφού εκτίμησε την κατάσταση και έλαβε υπόψη της την πρόταση της ΑΔΕΔΥ για κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας την ημέρα ψήφισης των πρααπαιτούμενων της 3ης αξιολόγησης, κατέληξε στα ακόλουθα:

1. Να προτείνει προς το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ την μετατροπή της τρίωρης στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την ημέρα ψήφισης των μέτρων ώστε να αναδειχθεί η σοβαρότητα και η κρισιμότητα της κατάστασης λόγω των επικείμενων μέτρων, καθώς και τη συνέχιση και κλιμάκωση των αγώνων ώστε τα μέτρα αυτά να μην εφαρμοστούν στην πράξη.

2. Να προτείνει στα πρωτοβάθμια σωματεία του Νομού μας την κήρυξη συμπληρωματικής στάσης εργασίας για το πρωινό ωράριο ώστε να υπάρξει α.πιο ηχηρή αντίδραση των εργαζομένων στην λαίλαπα των επικείμενων μέτρων και β. επαρκής χρόνος μετάβασης και ενίσχυσης του συλλαλητηρίου της Αθήνας 

3. Να ναυλώσει λεωφορείο για τη μεταφορά των απεργών στην Αθήνα την ημέρα ψήφισης των μέτρων-κατά πάσα πιθανότητα Παρασκευή 12/1 ή Δευτέρα 15/1.
    (Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα  6944716634 και 6936192429)

4.  Να απευθύνει κάλεσμα στήριξης της πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών την Τετάρτη  10/1/2018 και ώρα 3:30 μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Χαλκίδας ( Βαρατάση και Δούνα).
     Να είμαστε όσοι πιο πολλοί μπορούμε για να στείλουμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακόμη και της  πρώτης κατοικίας.

5. Να επανασυνεδριάσει σε εύλογο χρονικό διάστημα για την επανεκτίμηση της κατάστασης.

Παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες.

                        Για το Ν.Τ. της Εύβοιας
Η πρόεδρος                                               Η γεν. γραμματέας
Μαρία Γιαμά                                               Χαρά Νίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Περιφερειακή Σύσκεψη στo Αγρίνιο – 22 Ιανουαρίου 2024

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Για την ακρίβεια και την αναγκαιότητα πραγματικών αυξήσεων στους μισθούς κι όχι «αυξήσεων» κοροϊδία   Προ...